YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use
Galleri hus

 

Grunden blev ryddet i efteråret 2005 og i marts 2006 gik de så småt i gang med byggeriet

 

 

 

 

 

 

Der blev støbt og så skulle der laves vand og varme. Tom og jeg havde et par hyggelige dage i regnvejr.

 

 

 

 

 

 

Bjælkerne er blevet savet ud og skåret til. Så skulle de have lin-olie. 20tons træ flyttet og malet på en weekend. pyyyhhh. En kæmpe stor indsats fra mine kære forældre gjorde det muligt at få overstået på så kort tid. Tak til dem..!

 

 

 

 

 

 

5. april: Læsset på en lastbil og afsted til Broholmparken. Godt det kun var "rundt" om hjørnet.. :o)

 

 

 

 

 

 

Tømrerne havde go plads og godt vejr til at få skallen sat på plads. Selv Philip gav en hånd med. Under kyndig overvågning af Preben Tømrer...

 

 

 

 

 

 

Sidst i april var bjælkerne sat op og de kunne så småt gå i gang med tagkonstruktionen.

 

 

 

 

 

 

4. maj var dagen for rejsegildet. Stor tak til familie, naboer, venner og bekendte for deltagelse på denne dag.

 

 

 

 

 

 

Maj måned gik med færdiggørelse af tag, så taglæggeren kunne få lagt tegl.

 

 

 

 

 

 

I slutningen af maj gik vi i gang med de indvendige skelletter og opsætning af isolering og gipsvægge.

 

 

 

 

 

 

I starten af juni var isolering på plads og jeg havde en limtræs bjælke der skulle bejses i 6m højde. hmm spændende job.. :o)

 

 

 

 

 

 

Juni 2006: Taget er småt ved at være færdigt og der skulle ryddes op så vi kunne gå i gang med veranda og carport.

 

 

 

 

 

 

Grundpiller til veranda blev sat af og gravet ud. Mange huller der skulle graves med skovl til det.. Sandpude til carport er færdig.

 

 

 

 

 

 

Julie 2006: Kloakafløb var ikke lavet helt efter bogen, så der måtte laves cisterner 3 steder i haven. Vand har svært ved at løbe op af bakke... De sidste vinduer skulle sættes i og der blev støbt fundament til carporten..

 

 

 

 

 

 

Preben Ravn og hans raske gutter røg på verandaen med stor fart. Deadline for overtagelse af huset nærmede sig.. og de skulle gerne nå at give en hånd med på carporten inden de gik på ferie.

 

 

 

 

 

 

Verandaen blev færdig i go tid og så skulle der laves carport..

 

 

 

 

 

 

Så skulle der, på trods af mine protester, holdes rejsegilde igen. Det klarede Preben og drengene med hjælp fra fruerne. Så der blev disket op med hjemmebagte pølsehorn og kolde øl og vand...

 

 

 

 

 

 

September 2006: Huset var færdigt og der skulle endnu en gang ryddes op. Indkørsel skulle planeres så der kunne blive lavet bede og lagt belægningssten.

 

 

 

 

 

 

Oktober 2006: Indkørslen og bedene var blevet bygget op og der skulle fordeles granit. 22 tons granit fordelt i den 300m2 store indkørsel. Så det var bare i gang med trillebør, skovl og rive. Og så lige 12tons granit i bedene bagefter.. Det gør man kun én gang.

 

 

 

 

 

 

Sidst i oktober var indkørslen og bedene færdige og det var tid til at få sat belysning. Her skulle jeg nok have haft fat i en entreprenør og lidt elektrikerhjælp.. ;o)

 

 

 

 

 

 

August 2007: Huset er nu malet færdig (1.gang) og græsset gror pænt i haven. Forhaven skulle fræses, rives og planeres så der kunne blive fordelt flis mellem træerne.

 

 

 

 

 

 

Oktober 2007: Projekt hus er nu færdigt. Mangler nogle få småting til forhaven. Nogle krukker, planter og store granitsten til foråret.